Video: Paul Louvenberg (80) wanhopig na verlies trouwring van overleden echtgenote

Print

Trouwring verloren van overleden echtgenote. Video: Track ‘88

Kerkrade / Eygelshoven -

Paul Louvenberg is wanhopig en ontroostbaar. Het verlies van de trouwring van zijn overleden echtgenote Gertie kan hij maar moeilijk verwerken.

Het overkwam de 80-jarige Kerkradenaar onlangs op het toilet van een bouwmarkt in zijn woonplaats. Toen hij bemerkte dat hij de ring was vergeten en terugging naar de zaak, zag hij tot zijn onsteltenis dat het gouden sieraad was verdwenen.

Louvenberg is extra geëmotioneerd, omdat zijn vrouw gedurende 54 jaar de trouwring heeft gedragen. Het sieraad was een dierbaar aandenken aan haar.

De verdrietige Kerkradenaar heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Hij hoopt vurig dat de eerlijke vinder de ring bij hem terug zal bezorgen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen