Ceriel I prins van De Geete uit de Groenstraat

Ceriel I. © De Geete

Ceriel I Pelzer is de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Geete uit de Groenstraat in Ubach over Worms. Zijn proclamatie vond plaats in zalencentrum ’t Ströatje. Daarnaast werd afscheid genomen van prins Joeri II (Geuskens).

Wil Wagenvoort

De nieuwe hooglustigheid is 21 jaar en studeert aan de Fontys hogeschool in Eindhoven fiscaal recht en economie. Hij voetbalt in het tweede elftal van VV Rimburg en is lid van schutterij St. Hubertus. De nieuwe prins werd al op jonge leeftijd door zijn familie besmet met het carnavalsvirus. Zijn opa en oma hebben ruim vijftig jaar meegelopen met de optocht. Zijn vader Frank en broer Jeffrey zijn lid van de Raad van Elf en zus Nikita is al jarenlang dansmarieke. Verder is zijn oom Roel lid van de Raad van Elf en was prins van Vasteloavundsverein de Geete in 2006.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal