Parkerende trucks geweerd op Sittardse Rijksweg-Noord

Print
Parkerende trucks geweerd op Sittardse Rijksweg-Noord

Op meer plekken in Limburg bestaat overlast van geparkeerde vrachtwagens. Afbeelding: archief De Limburger/Mara van den Oetelaar

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De gemeente Sittard-Geleen voert een parkeerverbod in op het deel van de Rijksweg-Noord waaraan de Biomassa Energiecentrale Sittard ligt.

Volgens de gemeente staan daar regelmatig overdag vijftien tot twintig vrachtwagens geparkeerd. Vaak gaat het om buitenlandse chauffeurs die een goedkope slaapplek zoeken. Bedrijven aan de Rijksweg-Noord zijn door de geparkeerde trucks moeilijker te bereiken. Om de vrachtwagens te weren is parkeren hier voortaan verboden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen