Nieuwe editie Kranenbroeker bosloop

Print
Nieuwe editie Kranenbroeker bosloop

Inschrijven voor de trimloop kan bij de schuilhut in het natuurgebied. Afbeelding: Recreatiesport Vereniging Kranenbroek

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De vierde loop van de Kranenbroeker Bosloopserie 2019-2020 vindt op zondag 8 december plaats in natuurgebied Kranenbroek in Echt. Het parcours voert over landwegen en bospaden.

De te lopen afstanden zijn 1 km (1 ronde), 2,5 km (1 ronde), 5 km (2 ronden), 7 km (2 ronden) en 10 km (2 ronden). Om 10.15 uur is de start van de kinderloop met een lengte van 1 km voor kinderen tot en met 12 jaar. De overige afstanden starten om 10.30 uur. Inschrijven voor de Kranenbroeker Bosloop 2.0 is mogelijk tot 10.00 uur bij de schuilhut (Leenderstraat 1) nabij de ingang van natuurgebied Kranenbroek. Het inschrijfgeld voor de jeugd tot en met 12 jaar bedraagt € 1 en voor lopers/loopsters van 13 jaar en ouder is het inschrijfgeld € 2. De organisatie is in handen van Recreatiesport Vereniging Kranenbroek uit Echt.

Meer informatie vind je hier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →