Vollemaanwandeling bij Buitencentrum De Pelen

Print
Vollemaanwandeling bij Buitencentrum De Pelen

Durf je een wandeling aan bij vollemaan? Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospeldijk -

Buitencentrum De Pelen biedt op vrijdag de dertiende een avondwandeling in De Groote Peel tijdens vollemaan. Tevens worden er spannende Peelverhalen verteld. De activiteit start op vrijdag 13 december bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospeldijk. Er zijn verschillende starttijden.

Vertellers van Vertelclub Veldhoven delen een spannend verhaal over angstaanjagende gebeurtenissen uit het grijze verleden van De Peel: over dolende geesten, heksen, weerwolven en monsters. De avond start en eindigt met een verhaal. Tussendoor is er een Vollemaanwandeling onder begeleiding van Peelgidsen. Er zijn verschillende starttijden: 19.45, 20.15 en 20.45 uur. Per tijdstip maximaal 30 deelnemers. Deelname kost € 10,- voor volwassenen en € 7,50 per kind, inclusief een drankje in de Peelboerderij na afloop van de tocht. De wandeling is 2 km lang, duurt ongeveer twee uur (inclusief verhalen) en de activiteit is geschikt volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. Zaklampen zijn overbodig.

Reserveren kan online.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →