Vermijl terug bij MVV, Vlijter ontbreekt

Print
Vermijl terug bij MVV, Vlijter ontbreekt

Marnick Vermijl. Afbeelding: Harry Heuts

Maastricht / Itteren -

Marnick Vermijl keert terug in de selectie van MVV, dat vrijdag naar Breda reist voor de lastige uitwedstrijd bij NAC (20.00 uur). De verdediger is hersteld van de ziekte die hem vorige week tegen TOP Oss aan de kant hield.

Of Vermijl meteen terugkeert in de basis, is nog de vraag. Zijn vervanger Shermar Martina speelde vorige week een behoorlijke wedstrijd. Gavin Vlijter ontbreekt bij de Maastrichtse ploeg. De aanvaller raakte woensdag tijdens de training geblesseerd aan zijn enkel en kan niet spelen.

MVV-coach Fuat Usta merkt dat het zelfvertrouwen binnen zijn formatie een boost heeft gekregen na de 4-0 winst tegen TOP. ,,In Breda zal het stadion vol zijn, dat zal voor sommige jongens nieuw zijn. Het is een uitdaging, maar ik zeg tegen mijn spelers dat ze ook moeten genieten. Bij NAC is het de laatste tijd onrustig. We moeten een goede organisatie neerzetten en kunnen ze met onze snelle aanvallers proberen pijn te doen.”

Vermoedelijke opstelling MVV: Bertrams, Shermar Martina, Mahmutovic, Van Acker, Last, Kostons, Mares, Holtby, Goppel, Van den Hurk, Schroijen.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot #18. Video: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen