Junior Rangers activiteit in De Groote Peel

Print
Junior Rangers activiteit in De Groote Peel

Doe je mee met de Junior Rangers? Afbeelding: Junior Rangers Nederland

Ospel -

Jongeren tussen de twaalf en achttien jaar kunnen op zaterdag 7 december op pad met Junior Rangers in Nationaal Park De Groote Peel.

Junior Rangers is een activiteitengroep voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die onder begeleiding van een opgeleide natuurgids maandelijks activiteiten doen in Nationale Parken De Groote Peel en De Meinweg. Elke maand gaan de rangers een zaterochtend tussen 9.00 en 12.00 uur op pad. De activiteiten zijn een mix van scoutingactiviteiten en het werk van een boswachter, zoals ontdekkingstochten in het gebied, helpen met tellingen van soorten (roof)vogels en insecten, maar ook meehelpen met beheerwerkzaamheden van de boswachter. Daarnaast wordt ieder jaar een bezoek gebracht aan een andere Nationaal Park in Nederland en gaan de Junior Rangers op kamp samen met jongeren uit andere nationale parken.

Aanmelden kan online bij IVN Limburg.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →