Huiskamer van Partij presenteert eindejaarsprogramma

Print
Huiskamer van Partij presenteert eindejaarsprogramma

De Huiskamer van Partij komt in kerstsfeer. Afbeelding: Mitchell Giebels

Partij -

De Huiskamer van Partij houdt ook in de maand december diverse activiteiten. Verder is de Remise elke donderdagmiddag vanaf 13.30 uur geopend voor iedereen die gezelschap zoekt.

Het programma van de Huiskamer voor de komende periode is als volgt. Op 5 december is Herberg de Remise geopend vanaf 13.30 uur. Op 12 december vertrek vanaf de Remise naar Aken voor een stadswandeling en bezoek aan de kerstmarkt. Deelnemers dienen zich aan te melden via de website. Op 12 december gaat de seniorenvereniging naar de Kerstmarkt in Oberhausen. Wie mee wil kan zich opgeven bij L. Schlenter van de seniorenvereniging Partij.

Kerstsfeer

Op 18 december begint er om 19.30 uur een bijeenkomst van de leesclub in Herberg de Remise. Op 19 december begint om 13.00 uur een bijeenkomst in kerstsfeer in Herberg de Remise waarbij gezorgd wordt voor wat kleinere gerechten. De eigen bijdrage voor deelname inclusief een consumptie is 3 euro. Gedurende deze middag vindt tussen de verschillende gangen door een dialectquiz plaats. Om een idee te hebben hoeveel deelnemers er zullen zijn graag op tijd aanmelden in de Huiskamer. Deelname is definitief na betaling van de eigen bijdrage.

Op 2 januari is er om 13.30 uur een Nieuwjaarsborrel in Herberg de Remise en op 9 januari is Herberg de Remise open vanaf 13.30 uur. Om 14.00 uur is er een informatieve bijeenkomst met Jean Phillippe Rieu. Alle informatie is ook terug te vinden op de website www.partijwittem.nl.