‘Odd gaat vreemd’ met 31 Venlose kunstenaars

Print
‘Odd gaat vreemd’ met 31 Venlose kunstenaars

De groepsexpositie is een initiatief van Kunstroute Odd.

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

‘Odd gaat vreemd’ luidt de titel van een expositie in het voormalige Museum van Bommel van Dam, waaraan 31 Venlose kunstenaars deelnemen.

De tentoonstelling in het pand aan de Deken van Oppensingel naast het Limburgs Museum markeert het tweede lustrum van de Odd Kunstroute, die jaarlijks op Hemelvaartsdag wordt uitgezet. Kunstenaars uit de hele gemeente openen die dag hun atelier voor bezoekers. Alle deelnemers van de afgelopen tien jaar zijn uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de groepsexpositie, die op 20 ,21, 22, 26, 27, 28 en 29 december te bezichtigen is tussen 12.00 en 17.00 uur.

De meesten doen mee. De exposanten zijn Angelique Darding, Anja van Rijen, Anna Berendsen, Arjen Markenstein, Aschwin Breur, Bea Slegers, Cindy Heldens, Ellie Munten, Els Winters, Ena Rutten, Eric Toebosch, Eva Geutjes, Franck Sonnemans, Gerrie Laudy, Herman Marissen, Iris Slock, Jan Klop, Jos Deenen, Marieke Maesen, Mariëlle van der Schrier, Mieke Smits, Monique Bruls, Monique Romeijn, Pascalle Mansvelders, Peter Verheijden, Ruud Simons, Sjaak Korsten, Sjaak Smetsers, Theo Selen, Tineke Vermeer en Yvonne Rooding.

Scholen en groepen vanaf tien personen kunnen tevens een workshop over kunst volgen onder begeleiding van een kunstenaar. Aanmelden is mogelijk via 06-54320199

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen