Kerstconcert in Smakt

Print
Kerstconcert in Smakt

Met het concert brengt de muziekvereniging aanwezigen alvast in kerststemming. Afbeelding: Archief De Limburger

Smakt -

Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt gaat op zaterdag 14 december in samenwerking met zangvereniging Vriendenkring Steyl het jaarlijkse kerstconcert uitvoeren. Het concert vindt plaats in de St. Jozefkerk in Smakt, aanvang 19.30 uur.

Vriendenkring is het oudste mannenkoor van de gemeente Venlo en zij hebben in de loop der jaren enkele bijzondere onderscheidingen ontvangen zoals de Zilveren Erepenning van Koningin Beatrix en de zilveren medaille van Paus Joh. Paulus II. De muziekvereniging onder leiding van dirigent Bart Klerken en de zangvereniging onder leiding van Jan Mertens gaan tijdens het concert gezamenlijk en afwisselend zowel kerstliederen als andere stemmige muziek ten gehore brengen. Entreekaarten kosten € 5,- per persoon (kinderen tot en met 12 jaar € 2,50) en zijn verkrijgbaar bij Fa. Wijenberg aan de Gildestraat 4 in Holthees of te reserveren via tel. (0478) 63 63 87 of (0478) 63 65 77.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen