Luister naar aangrijpende verhalen over verkeersslachtoffers in de podcasts van Project 46

Print
Luister naar aangrijpende verhalen over verkeersslachtoffers in de podcasts van Project 46

Project 46 Podcasts Afbeelding: De Limburger

In Project 46 wordt wekelijks stilgestaan bij het overlijden van één van de 46 verkeersslachtoffers op de Limburgse wegen in 2018. Naast een geschreven stuk, is het verhaal van nabestaanden ook terug te luisteren via een podcast van ruim 10 minuten. De eerste podcast over Jeanne (73) staat inmiddels online en is voor iedereen toegankelijk.

Luister naar een voorproefje over Project 46 waarin nabestaanden hun kant van het verhaal vertellen. Hoe is het gebeurd, waar was hij of zij naar op weg en wat is de impact van de plotselinge dood? Stuk voor stuk pakkende verhalen te beluisteren in een aangrijpende wekelijkse podcast.

Luister hieronder naar het verhaal van Frans Heynen, wiens leven op zijn kop staat sinds het plotselinge overlijden van zijn vrouw Jeanne.

De eerste aflevering van Project 46 kun je gratis lezen en beluisteren. De volgende verhalen en podcasts in deze serie zijn exclusief voor abonnees.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →