Luister naar aangrijpende verhalen over verkeersslachtoffers in de podcasts van Project 46

Print
Luister naar aangrijpende verhalen over verkeersslachtoffers in de podcasts van Project 46

Project 46 Podcasts Afbeelding: De Limburger

In Project 46 wordt wekelijks stilgestaan bij het overlijden van één van de 46 verkeersslachtoffers op de Limburgse wegen in 2018. Naast een geschreven stuk, is het verhaal van nabestaanden ook terug te luisteren via een podcast van ruim 10 minuten. De eerste podcast over Jeanne (73) staat inmiddels online en is voor iedereen toegankelijk.

Luister naar een voorproefje over Project 46 waarin nabestaanden hun kant van het verhaal vertellen. Hoe is het gebeurd, waar was hij of zij naar op weg en wat is de impact van de plotselinge dood? Stuk voor stuk pakkende verhalen te beluisteren in een aangrijpende wekelijkse podcast.

Luister hieronder naar het verhaal van Frans Heynen, wiens leven op zijn kop staat sinds het plotselinge overlijden van zijn vrouw Jeanne.

De eerste aflevering van Project 46 kun je gratis lezen en beluisteren. De volgende verhalen en podcasts in deze serie zijn exclusief voor abonnees.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen