Offenbeek krijgt weer kerstmarkt met schaatsbaan

Print
Offenbeek krijgt weer kerstmarkt met schaatsbaan

Op de overdekte ijsbaan kan gratis worden geschaatst.

Reuver -

Offenbeek krijgt ook dit jaar een schaatsbaan. Op 14 en 15 december kan er gratis worden geschaatst op de kunststof ijspiste die op het kerkplein wordt aangelegd. Beide dagen is er tevens een kerstmarkt.

Ook deze derde editie wordt georganiseerd door Veur Óffebek, een projectgroep van Kernoverleg Offenbeek die bestaat uit mensen die zich willen inzetten voor de leefbaarheid van Offenbeek.

De ijsbaan opent beide dagen om 12.00 uur. Bezoekers mogen er gratis gebruik van maken, schaatsen worden eveneens kostenloos ter beschikking gesteld. Zaterdag start om 16.00 uur de Lichtjesmarkt met muzikale optredens. Na afloop speelt een jeugdige poprockband vanaf 20.00 uur in De Paerssjtal. Aansluitend zijn er Xmas Party’s in ’t Heukske en De Paerssjtal; bij indoor trampolinepark XBaze is het om 18.00 uur al party time.

Daags erna opent om 13.00 uur de Kerstsfeermarkt met wederom live muziek en een bezoek van de kerstman. Twee chauffeurs van de Wensbus verzorgen bij voldoende belangstelling een pendeldienst voor ouderen van Bösdael. Op de markt, die tot 17.00 uur duurt, staan ook infostands van verschillende goede doelen, waaronder Vrienden van Tijs/Stichting Duchenne, Alpe d’HuZes en STOPhersentumoren.nl. Verder is op beide dagen de kerststal in de St. Barbarakapel te bezichtigen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen