Kerstmarkt Urmond gaat niet door

Print
Kerstmarkt Urmond gaat niet door

Afbeelding: ROB OOSTWEGEL

Urmond -

Vanwege het kleine aantal inschrijvingen heeft de organisatie van de kerstmarkt Urmond besloten om het festijn in de oude kern van het dorp dit jaar niet te laten doorgaan.

Het evenement stond gepland voor zondag 8 december. Organisator John Jongen: „Het was geen gemakkelijke beslissing, maar we zijn van mening dat we er niemand een plezier mee doen om de markt te laten doorgaan, zowel standhouders, bezoekers en ook onze vrijwilligers niet. Volgend jaar willen we zeker opnieuw een kerstmarkt organiseren. De datum hebben we al vastgelegd op 13 december 2020.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen