Baer Traa brengt met Metropole Orkest ode aan Ramses Shaffy

Print
Baer Traa brengt met Metropole Orkest ode aan Ramses Shaffy

Baer Traa vertolkt liedjes van Ramses Shaffy. Afbeelding: De Maaspoort

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Venlonaar Baer Traa staat samen met het Metropole Orkest, William Spaaij, Jenny Arean, Janne Schra, Jeangu Macrooy en Maarten Heijmans op woensdag 11 december in De Maaspoort in Venlo met een ode aan Nederlands grootste chansonnier Ramses Shaffy.

Tien jaar geleden stierf Ramses Shaffy. Het Metropole Orkest laat horen hoe levend zijn werk nog altijd is. Maurice Luttikhuis, dirigent van het Metropole Orkest, is inmiddels kind aan huis in Venlo dankzij zijn bijdrage aan de Viva Classic Live-concerten en de Tent van Bell.

Baer Traa is als laatste solist toegevoegd aan het programma. Baer heeft zijn opleiding Jazz aan het conservatorium afgerond en zijn eerste single ‘Stone Cold Woman’ werd door Gerard Ekdom (Radio 2) benoemd als ‘vijf sterren track’. Baer zal naast Maarten Heijmans (winnaar Gouden Kalf voor de rol van Ramses Shaffy in de dramaserie Ramses), Jenny Arean (inmiddels 50 jaar in het theatervak), William Spaaij (winnaar van diverse Musical Awards en bekend van zijn rol als Ramses in de gelijknamige musical), Janne Schra (zangeres, componist, kunstenares, filmmaker) en Jeangu Macrooy (speelde afgelopen jaar op ZPF) staan.

De voorstelling ‘Ramses Leeft!’ is in Amsterdam en Den Haag al uitverkocht en is in Limburg alleen nog te zien in Venlo op woensdag 11 december. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Maaspoort.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →