Slachtoffers steekpartij jongen en 2 meisjes

Print
Slachtoffers steekpartij jongen en 2 meisjes

Afbeelding: ANP

De drie tieners die vrijdagavond op straat in Den Haag werden neergestoken, zijn een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. Ze kenden elkaar niet, aldus de politie.

De man die wordt verdacht van het neersteken van de drie tieners, is nog niet gevonden. Er is de hele nacht naar hem gezocht. Op de Grote Marktstraat stak hij vrijdagavond zomaar op de jongeren in en ging er daarna vandoor. Door Black Friday was het extra druk met koopjesjagers.

Lees ook: Drie tieners gewond bij steekpartij in Haagse winkelstraat: ‘Ik dacht echt dat ik dood ging

De drie slachtoffers werden in het ziekenhuis behandeld en konden aan het eind van de avond weer naar huis. Een signalement dat van de verdachte werd gegeven, werd in de loop van de avond weer ingetrokken nadat nieuwe informatie was binnengekomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen