Rico Verhoeven en Badr Hari vechten nu ook om kijkcijfers

Print
Rico Verhoeven en Badr Hari vechten nu ook om kijkcijfers

In navolging van Rico Verhoeven krijgt ook Badr Hari zijn eigen docuserie. Afbeelding: ANP

In navolging van Rico Verhoeven krijgt ook Badr Hari zijn eigen docuserie. Videoland volgt Badr in aanloop naar zijn gevecht met Rico op 21 december, zo heeft RTL vrijdag bekendgemaakt.

De driedelige serie is gemaakt door documentairemaakster Anna van ‘t Hek. Zij zoomt niet alleen in op de fysieke en psychische voorbereiding van het nu al veelbesproken gevecht, maar volgt Badr ook in zijn persoonlijke leven. Onder meer de jeugd van Badr, zijn (gezins)leven in Marokko en zijn omstreden verleden komen aan bod.

De eerste twee afleveringen staan vanaf 14 december op Videoland, het slot volgt op 28 december. Bij RTL’s concurrent Talpa is momenteel een docuserie over Rico te zien. Naar de eerste aflevering op SBS6 keken maandag 327.000 mensen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen