Dramatische start Roosterse BC in handhavingspoule eredivisie

Print
Dramatische start Roosterse BC in handhavingspoule eredivisie

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Een week na het voor de buitenwacht verrassende vertrek van trainer-coach Ronald Wetzel kende Roosterse BC in Amersfoort een dramatische start in de handhavingspoule van de eredivisie.

Thuisploeg FC Forza BC Amersfoort droogde het Roosterse team met liefst 7-1 af. Alleen Rick Steuten won zijn singel partij tegen Hans van Os in drie games. Alle overige partijen gingen verloren. In het mannendubbel verloor het debuterende Roosterse duo Sander Prenen en Jan Janssen kansloos van Vincent de Vries en Freek Golinski: 9-21 en 14-21.

In het vrouwendubbel overkwam Amber Derksen en Anne Dols hetzelfde. Dorien Lups in de reguliere competitie de met afstand beste en meest stabiele Roosteren speelster verloor de singel tegen Daphne Janssen 25-23, 17-21, 25-27. Wendy Hoeve verloor in de singel in drie games van Meike Versteeg. Verliespartijen waren er ook on het gemengd dubbel voor Wendy Hoeve en Rick Steuten, alsook voor Dorien Lups en Noah Jongen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →