Bewoner dood gevonden na woningbrand in Tilburg, politie doet onderzoek

Print
Bewoner dood gevonden na woningbrand in Tilburg, politie doet onderzoek

De doodsoorzaak van de persoon wordt nog onderzocht. Afbeelding: De Kort Media

De politie heeft bij een woningbrand aan de Zuringhof in Tilburg zaterdagavond een lichaam gevonden. Het zou gaan om de bewoner van het huis, meldt de politie zondagochtend.

‘Er zijn geen directe aanwijzingen voor een misdrijf’, aldus de politie. ‘Omdat we dit met alle zekerheid uit willen sluiten, doen we ook vandaag onderzoek bij de woning’. Hoe de man omgekomen is, is dus nog onduidelijk en wordt zondag verder onderzocht.

De brandweer kreeg de melding om 21:30 uur binnen en schaalde op naar middelbrand. De brand in de woning was kort maar hevig. Hoe het vuur is ontstaan, is nog onduidelijk. Ook dat wordt onderzocht.

De politie maakte een plaats delict van het incident. De omgeving is afgezet. Ook is er een persoon in de ambulance nagekeken en ter plaatse behandeld. De identiteit van de overleden persoon is nog onbekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen