Chauffeur van busje verliest controle: twee doden en meerdere gewonden

Print
Chauffeur van busje verliest controle: twee doden en meerdere gewonden

Afbeelding: HBVL

In het Belgische Hove zijn zondagochtend vroeg twee mensen omgekomen bij een verkeersongeval. Meerdere personen raakten daarnaast zwaargewond en werden overgebracht naar verscheidene ziekenhuizen in de regio. Dat melden de lokale hulpdiensten.

Het ongeval gebeurde rond 4.00 uur in Hove, een plaats op zo’n 30 kilometer ten zuidwesten van Brussel. Een busje met elf inzittenden reed volgens de politie waarschijnlijk te snel toen de bestuurder de controle over het stuur verloor.

Bij de inzittenden gaat het volgens de burgemeester van de Belgische gemeente om jonge Belgen van buitenlandse afkomst. De bestuurder van het voertuig moest worden bevrijd en bij hem werd een alcoholtest afgenomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen