Wisselvallig Eaters zoekt nog naar topvorm

Print
Wisselvallig Eaters zoekt nog naar topvorm

Foto ter illustratie. Afbeelding: Rob Oostwegel

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Microz Eaters heeft nog drie weken om in topvorm te raken. Heerenveen toonde dit weekend aan dat Eaters voorlopig nog te wisselvallig speelt om prijzen te pakken: 3-1 verlies.

Zondagavond herstelden de Geleners zich eenvoudig door tegen de Belgische laagvlieger Antwerp met 6-2 te winnen. Aan deze zege hechtte haast niemand in Glanerbrook veel waarde. De Belgen missen simpelweg kwaliteit; zelfs een gehavend Geleen hoefde zich nauwelijks in te spannen. Yoren de Smet nam de helft van alle treffers voor zijn rekening. Met een hattrick was hij dé uitblinker tegen zijn landgenoten.

Op vrijdag bleek Heerenveen dit seizoen veel te sterk. Coach Andy Tenbult miste enkele spelers waardoor het krachtsverschil met de Friezen te groot was. Kansloos stonden de Eaters met 3-0 achter, pas in de slotfase redde aanvoerder Vadim Gyesbreghs de eer: 3-1.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen