Netwerklunch en wandeling in omgeving De Heerdeberg

Print
Netwerklunch en wandeling in omgeving De Heerdeberg

Afbeelding: Getty Images

Cadier en Keer -

Netwerken tijdens de wandeling en lunch vanuit de prachtige omgeving ‘De Heerdeberg’. Dat kan op zaterdag 7 december.

In de drukte van alledag is het lastig om stil te staan bij wat je lijf je vertelt. Signalen als moeheid, spanning of onrust zijn vaak onhandig en eigenlijk wil je doorgaan met belangrijkere of leukere zaken.

Tijdens de wandeling leer je om naast je hoofd, ook je lijf te gebruiken als informatiebron. Tevens ontvang je tips inzake het bevorderen van je positieve energie en geniet je tussendoor van een heerlijke biologische lunch klaargemaakt door de medewerkers van de Heerdeberg.

Na zinvolle ontmoetingen met personen die ook als jij op zoek zijn naar meer plezier, geluk, energie en balans in werk ga je energiek weer naar huis.

De kosten bedragen 25 euro per persoon inclusief twee consumpties. Tickets zijn te koop via time27.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen