Meijelse muziekvereniging bundelen krachten voor Oudjaarsconcert

Print
Meijelse muziekvereniging bundelen krachten voor Oudjaarsconcert

Het Oudjaarsconcert vindt voor de 34e keer plaats, waarbij drie Meijelse muziekverenigingen het podium delen. Afbeelding: Commissie Oudjaarsconcert

Meijel -

Drie Meijelse verenigingen bundelen hun krachten voor de 34e editie van het Oudjaarsconcert op zaterdag 28 december vanaf 19.30 uur in gemeenschapshuis d’n Binger aan het Alexanderplein 2 in Meijel. Harmonie Eendracht, Meijels Mannenkoor en Femmes Vocales delen het podium bij deze muzikale afsluiting van het jaar.

Naast het muzikaal bedanken van de Meijelse gemeenschap, is een ander doel van het Oudjaarsconcert het promoten van (samen) muziek maken, de gemeenschappelijke deler van de drie verenigingen. De organisatie heeft in het programma tevens ruimte gemaakt voor (jong) muzikaal talent uit de eigen gelederen die als solist op zullen treden. Naast eigen werken, smelten de beide koren voor de gelegenheid ook even kort samen tot één groot koor. Bij enkele gezamenlijke werken sluit het orkest ook nog aan. Entreekaarten à € 10,- zijn vanaf zaterdag 7 december verkrijgbaar bij gemeenschapshuis d’n Binger in Meijel tijdens openingstijden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →