Meilandjes in december terug met feestdagenspecial

Print
Meilandjes in december terug met feestdagenspecial

Afbeelding: ANP Kippa

De familie Meiland krijgt niet alleen speciale kerstafleveringen van hun tv-hit Chateau Meiland maar ook een oudjaarsuitzending met hoogtepunten. In de eenmalige special Wat goééééd!Het beste van Chateau Meiland blikken bekende Nederlanders als Patty Brard en Gerard Ekdom terug op de meest opvallende momenten uit de populaire realityserie. Dat heeft SBS6 maandag aangekondigd.

Fans van de Meilandjes kunnen de komende weken hun lol op want op 16, 17, 23 en 24 december zijn de kerstafleveringen op de buis te zien. Op kerstavond staat zelfs een dubbele aflevering gepland. Dat wordt ongetwijfeld weer lekker ‘wijnen, wijnen, wijnen!’

In Kerst op Chateau Meiland is te zien hoe de familie zich klaarmaakt voor alle feestelijkheden. Zo organiseren ze een groot kerstdiner en wordt het kasteel compleet gerestyled in kerstsferen.

Chateau Meiland is het afgelopen tv-seizoen dé klapper gebleken op zender SBS 6. De realityserie rondom de flamboyante Martien Meiland die met zijn familie een bed and breakfast in Frankrijk begint, wist wekelijks een miljoenenpubliek te trekken. Die populariteit zagen ‘de Meilandjes’ op 10 oktober bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen