Pearl Jam naar Ziggo Dome én op Rock Werchter

Print
Pearl Jam naar Ziggo Dome én op Rock Werchter

Pearl Jam-zanger Eddie Vedder Afbeelding: Harry Heuts

Pearl Jam geeft volgend jaar voor de zevende keer een concert in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het optreden op 22 juli begint zaterdag. Dat heeft organisator MOJO maandag bekendgemaakt.

Eerder ging het gerucht dat de groep rond frontman Eddie Vedder ook Pinkpop (19-21 juni) zou aandoen, maar dat lijkt nu definitief niet door te gaan.

Het optreden van de Amerikaanse rockband op Rock Werchter staat gepland op 2 juli. De afgelopen tien jaar heeft de band al vijf keer op de bühne gestaan op het Belgische muziekfestival.

Andere plekken

Pearl Jam komt ook op plaatsen waar de band al lange tijd niet is geweest. De laatste show in Frankfurt stamt bijvoorbeeld uit 1992. Boedapest werd in 1996 voor het laatst aangedaan en Zürich staat voor het eerst sinds 2000 weer op het programma.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen