Winterexpositie bij Galerie JoLi in Berg aan de Maas

Print
Winterexpositie bij Galerie JoLi in Berg aan de Maas

Werk van Erik Pluis.

Berg -

Galerie JoLi, een nieuwe galerie in Berg aan de Maas (Limburg), toont tot en met 2 februari werken van drie kunstenaars uit Limburg. Aart-Jan Moerman met reliëfs, Piet van Bragt met tekeningen en Erik Pluis met Epoxy schilderijen.

Aart-Jan Moerman maakt abstracte, witte, betoverende reliëfs die rust, orde en regelmaat uitstralen. De geometrische patronen blijven boeien door hun licht- en schaduwspel bij wisselend licht.

Piet van Bragt componeert zijn fraaie tekeningen met lijnen, vlakken, structuren en onleesbaar geschreven teksten. Het zijn abstracte weergaven van gedachten, ze geven iets weer van zijn persoonlijkheid. Experimenteren is belangrijk en is het begin van een ontdekkingsreis, waarbij onbekend is wat hij onderweg tegenkomt en hoe het gaat eindigen.

Erik Pluis maakt prachtige abstracte schilderijen, verf wordt afgewisseld met epoxy lagen, dit geeft een gesuggereerde en daadwerkelijke diepte. Zijn expressionistische werken ontstaan door gestuurd toeval en intuïtie. Het combineren van verschillende verfsoorten en mediums geeft een boeiend samenspel van kleuren.

Galerie JoLi is gelegen aan de Holsberg 81A en open op donderdagen van 13.00 en 20.00 uur, op vrijdagen van 13-00 en 18.00 uur en de 1e en 3e zondag van de maand van 13.00 tot 18.00 uur. Daarnaast open op afspraak. Meer informatie www.galeriejoli.nl