‘Alles is Liefde’

Nieuwe show Suzan Seegers uitgesteld

Print
Nieuwe show Suzan Seegers uitgesteld

Suzan Seegers. Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Roermond / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Venray / Panningen / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Venlo -

Zangeres en actrice Suzan Seegers heeft haar nieuwe theatershow ‘Alles is Liefde’ voorlopig afgeblazen vanwege het overlijden van haar vader.

De nieuwe one-woman-show van de 39-jarige Roermondse zou zondag 8 december in première gaan in het Munttheater in Weert. „Met pijn in mijn hart en met een verdrietig hart moet ik jullie vertellen dat ik mijn show Alles is Liefde moet annuleren. Mijn vader is plotseling ernstig ziek geworden. De afgelopen drie weken waren een achtbaan. Gisteren toen de ochtend overging in de middag is mijn papa overleden. Samen met mijn familie hebben wij het nu nodig om bij elkaar te kunnen zijn om in alle rust afscheid van hem te gaan nemen”, schrijft Seegers op haar Facebook-pagina.

Try-out

Seegers hield op 7 november jongstleden in het Valkenburgse Openluchttheater een try-out van haar nieuwe show, waarin ze op openhartige en humoristische wijze haar liefdesleven belicht. Na de première in Weert, zou de voorstelling dit jaar ook nog te zien zijn in Venray, Panningen, Venlo, Roermond en Heerlen.

„Ik beloof jullie dat ik de voorstelling absoluut nog ga spelen en te zijner tijd zal duidelijk worden wanneer. Behalve dat dit te diep in mijn ziel snijdt, ben ik nu nodig op een andere plek dan het toneel”, aldus de Midden-Limburgse op Facebook.