100-jarige woningcorporatie De Voorzorg heet nu Vincio Wonen

Print
100-jarige woningcorporatie De Voorzorg heet nu Vincio Wonen

Afbeelding: © Vincio Wonen

Heerlen / Hoensbroek -

De Heerlense woningbouwvereniging De Voorzorg verandert zijn naam 100 jaar na de oprichting in Vincio Wonen. „Vincio is Latijn voor verbinden. En dat is wat wij meer dan in het verleden willen doen”, zegt directeur/bestuurder Sjraar Canjels.

De nieuwe naam en het nieuwe logo – met de V in de vorm van een hartje – vormen het sluitstuk van een verandertraject dat De Voorzorg in 2017 begonnen is, aldus Canjels. Belangrijke punten daarin zijn de versterking van de governancestructuur en de ontwikkeling naar een moderne, flexibele organisatie, waarin huurders meer digitaal kunnen regelen.

Bekroning Volgens Canjels staat de nieuwe organisatie goed in de steigers. „De nieuwe uitstraling is de bekroning op het werk. Vincio Wonen is een moderne, transparante en open organisatie die in Heerlen, Hoensbroek en Brunssum samen met huurders en partners werkt aan vitale en toekomstbestendige buurten met een gedifferentieerd woningaanbod.”

Verbouwing kantoor Het kantoor van de corporatie aan de Heisterberg in Hoensbroek wordt momenteel flink verbouwd en aangepast aan de nieuwe doelen. De heropening is medio 2020. Bij Vincio Wonen werken dertig mensen.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg