Woninginbraak Bunde in Opsporing Verzocht

Print
Woninginbraak Bunde in Opsporing Verzocht

Afbeelding: iStock

Bunde -

In de tv-uitzending van Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan een woninginbraak in Bunde. Bij de inbraak op vrijdag 5 juli werden sieraden en geld meegenomen.

De inbreker sloeg tegen vier uur in de middag toe op de Vliegenstraat terwijl de bewoners nietsvermoedend rond het huis aan het werk waren. Via de binnenplaats wist de man in de woning te komen.

De dader passeerde de 73-jarige bewoner bij het verlaten van het pand. Hij vluchtte in de richting van het Sint Agnesplein. De bewoners alarmeerden meteen de politie.

Het zou gaan om een licht getinte man met een donkere haarkleur. Hij is kalend en draagt een bril. Op de dag van de inbraak was hij gekleed in een blauwe jeans, een grijs shirt en donkere sneakers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen