Voetbal

Astrantia op schot tegen SVOC’01

Print
Astrantia op schot tegen SVOC’01

Goaltjesdief Thijn Fransman (links) is in duel met een tegenstander. Afbeelding: Marieke Lemmen

Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen -

Vijfdeklasser Astrantia raakt op toeren. De Middelaarse voetballers wonnen zondag voor de vierde opeenvolgende maal. Nu was fusieclub SVOC’01 uit Castenray en Oirlo het slachtoffer. Astrantia won in eigen huis met 6-0.

Op sportpark De Heikant was het binnen een kwartier raak. Thijn Fransman profiteerde toen iedereen een hoge voorzet miste. Nadat de gasten de kans op de gelijkmaker laten liggen, sloeg Astrantia in de 25e minuut wel toe. Tim Sengers maakte er 2-0 van. De thuisclub ontsnapte nog enkele keren aan een tegentreffer en presenteerde SVOC’01 de rekening van de kansenmisserij. Hans Kroon gleed de bal in het doel, en deed na de pauze weer een duit in het zakje. Met zijn tweede doelpunt van de middag tilde Fransman de tussenstand naar 5-0. In de slotfase was het invaller Stefke Kokkelkoren die vanaf de rand van het strafschopgebied doel trof, en de eindstand op 6-0 bepaalde. Het aarzelend aan de competitie begonnen Astrantia is na tien speelronden opgerukt naar de gedeelde derde plaats in klasse 5F.

.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen