Overname

Gobo neemt transportbedrijf Wijsen Logistics over

Print
Gobo neemt transportbedrijf Wijsen Logistics over

V.l.n.r. Bert Wijsen, Jurgen Gobyn, Henny Wijsen. Afbeelding: Wijsen Logistics

Maastricht -

Het Belgische transportbedrijf GOBO Transport & Logistics neemt de Maastrichtse transporteur Wijsen Logistics over. De overname heeft geen consequenties voor de werkgelegenheid bij beide bedrijven.

Dankzij de overname zal de jaaromzet van de in Lanaken gevestigde Gobo groep doorgroeien tot 32 miljoen euro. In totaal werken er na de overname tweehonderd mensen voor het bedrijf op zes locaties in België, Nederland, Duitsland en Slowakije.

De directie van Wijsen Logistics, die wordt gevormd door de broers Henny en Bert Wijsen, zegt het bedrijf met een gerust hart over te dragen. „Gobo is een sterke partij, een gevestigde waarde, een familiebedrijf met korte lijnen, dat onze activiteiten voortzetten kan”, aldus de broers in een persbericht. Beide broers blijven actief binnen het bedrijf. Wijsen beschikt over 55 vrachtwagens en 80 opleggers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen