Ernstig ongeluk bij tankstation: twee gewonden

Print
Ernstig ongeluk bij tankstation: twee gewonden

Afbeelding: Weertdegekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Bij een ernstig ongeluk op de Kempenweg in Weert zijn maandagavond twee personen gewond geraakt.

Omstreeks kwart over zeven botste een personenauto achterop een bestelbus. Als gevolg van de aanrijding belandde de bestelbus tegen een pomp van het benzinestation, net voor de grens met het Belgische Lozen.

Vrachtwagen

De andere auto kwam enkele tientallen meters verderop tegen een vrachtwagen en boom tot stilstand. De boom brak doormidden en de vrachtwagen liep lichte schade op.

Uit veiligheidsoverwegingen mochten de ambulancedienst en politie niet direct bij de plek van het ongeval komen. Eerst moest de brandweer het gebied veilig stellen.

Twee gewonde personen zijn met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde Belgische voertuigen zijn door een berger afgesleept.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen