Expositie kalligrafie in St. Theuniskapel

Print
Expositie kalligrafie in St. Theuniskapel

Te zien in de St. Theuniskapel. Afbeelding: RICK

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Cursisten van RICK en docente Sjan Knoops exposeren hun kalligrafeerwerk in de St. Theuniskapel aan de Altweerterkapelstraat 6 in Weert, in het weekend van 14 en 21 december.

De cursisten Kalligrafie bij RICK komen al jaren bij docente Sjan Knoops. „Kalligrafie is de kunst van schoon schrijven. Naast inkt gebruiken we ook aquarel- en plakkaatverf. Wie naar grenzen zoekt, komt verder. Dat is ook te zien bij de expositie. Er zijn werken van meer dan 20 jaar kalligrafie te bewonderen,” vertelt Sjan Knoops.

De expositie wordt zaterdag 14 december om 14.00 uur feestelijk geopend. Vervolgens is de expo te bezoeken op 14, 15, 21 en 22 december. Op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De exposanten zijn Els Steinbusch, Sjack Keijers, Riny van Veldhoven, Marijke Palmen, Marjolein Hilgersom, Karina Peeters, Evelyne Metsemakers, Tineke Vos, Trudy van der Linden, Sonja van de Kruijs. De docente en cursisten zijn persoonlijk aanwezig tijdens de expo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen