Uitstel voor kopers bouwkavels Hoebenakker Nederweert

Print
Uitstel voor kopers bouwkavels Hoebenakker Nederweert

De potentiële kopers van bouwkavels op de Hoebenakker in Nederweert krijgen drie maanden uitstel. Afbeelding: De Limburger

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De kandidaat-kopers van een bouwkavel in de uitbreidingswijk Hoebenakker-Salmespad in Nederweert krijgen drie maanden uitstel. Zo hebben ze tijd de grond te laten keuren.

De kandidaten die via loting een bouwkavel konden bemachtigen, verkeren in grote onzekerheid sinds de nieuwe PFAS-norm voor bouwend Nederland. Hoewel de mate waarin bouwgrond vervuild mag zijn onlangs is versoepeld, moet de af te voeren grond wel eerst op verontreiniging worden gekeurd en dat kost tijd. Daarom krijgen de kandidaat-kopers drie maanden extra tijd van de gemeente Nederweert om definitief tot aankoop van een bouwkavel over te gaan. Voor de 18 bouwkavels zijn eerder dit jaar 74 lootjes ingediend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen