Twaalfde editie Sjééle Waazel Gala C.V. De Kieveloeët

Print
Twaalfde editie Sjééle Waazel Gala C.V. De Kieveloeët

Het Sjééle Waazel Gala zet d’ Binger op z’ kop. Afbeelding: C.V. De Kieveloeët

Meijel -

Het Sjééle Waazel Gala van C.V. De Kieveloeët beleeft zaterdag 7 december de twaalfde editie in d’n Binger in Meijel.

Deze avond beklimmen buutteredners en tonpraters uit Limburg en Noord-Brabant het podium. Zo verschijnen uit Limburg jeugdbuuttekampioen Dylano Driessens, finalist van 2019 Helga Cornelissen en Limburgs Kampioen 2016 Gilbert Petit in de ton. Uit Noord-Brabant zijn theatermaker en tonprater Marlon Kicken, Hans Keeris (meervoudig finalist tonpraat kampioenschappen) en Berry Knapen (meervoudig Brabants Kampioen) te gast. De muzikale omlijsting is in handen van Die Heimat Kapelle en ook showgroep Let’s Do It treedt op.

Kaarten zijn online verkrijgbaar of te koop via d’n Binger in Meijel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen