Hackensaw Boys als headliner voor Mijl op Zeven in Ospeldijk

Print
Hackensaw Boys als headliner voor Mijl op Zeven in Ospeldijk

Marco Verberne (links) en Rob Verscharen van muziekfestival Mijl op Zeven bij bezoekerscentrum De Pelen in Ospeldijk. Afbeelding: arhcief René Corten

Ospeldijk -

Voor de vierde editie van muziekfestival Mijl op Zeven in Ospeldijk zijn de Hackensaw Boys als headliner vastgelegd. Het festival is op donderdag 21 mei bij De Pelen in Ospeldijk.

Behalve de Hackensaw Boys zijn nog drie namen dinsdagochtend door de organisatie bekendgemaakt. Dat zijn de Nederlandse singer-songwriter en voormalig 3FM Serious talent Mattanja Joy Bradley, het nieuwe project van Maison Du Malheur frontman Jeroen Mesker: Jay Roon & The Loose Ends en het Haagse stringband trio Sweet Joe Pye. Kaarten zijn voor 20 euro online te bestellen. De eerste drie edities van het festival voor bluegrass, country en americana in de picknickwei bij de Groote Peel waren uitverkocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen