Carmen en Roger runnen een beauty- en kapsalon in Maastricht: „Als je het in december niet druk hebt, is er iets mis”

Print
Carmen en Roger runnen een beauty- en kapsalon in Maastricht: „Als je het in december niet druk hebt, is er iets mis”

Carmen (49) en Roger (51) van Gulick in hun beauty/kapsalon: ‘Ach, van hard werken ga je niet dood.’ Afbeelding: Peter Schols

Maastricht / Itteren -

Je hebt werkpaarden en luxepaarden. De luxepaarden kopen in december kerstcadeaus, gaan naar de kapper, bereiden het kerstdiner voor en kopen een nieuwe outfit. En de werkpaarden? Die werken zich een slag in de rondte om de luxepaarden de kerst van hun leven te bezorgen.

Carmen (49) en Roger (51) van Gulick hebben een beauty- en kapsalon in Maastricht. „We doen het met z’n tweetjes. Zeker in december betekent dit dat ons leven on hold staat.”

Onze kinderen (24 en 20) snappen dat. In december moet het gebeuren. Als je het dan niet druk hebt, is er iets mis. Waren de kinderen vroeger onze rem, nu ze zichzelf kunnen redden is die rem er niet meer. ‘Hebben jullie al gegeten?’, vragen de klanten dan.”

Lees hier het hele verhaal van Carmen en Roger en hoe andere Limburgse winkeliers omgaan met de decemberdrukte.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen