Overzichtsexpositie van diverse kunstenaars bij Ipomal Galerie

Print
Overzichtsexpositie van diverse kunstenaars bij Ipomal Galerie

Find the flow to go. Afbeelding: Ipomal

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

Ipomal Galerie houdt een overzichtsexpositie met schilderijen en beelden van diverse kunstenaars waar de galerie in het verleden mee heeft samengewerkt. De expositie loopt tot en met zondag 22 december om 17.00 uur. De expositie kan op elk tijdstip dat de galerie open is bezoeken.

Het tentoongestelde werk is van de volgende kunstenaars: Ruud Aarts, Carry Bakker, Alda Brunenberg, Johanna Buchholz, Ivan Cairole, Hélène van Dongen, Gène Eggen, Gisela Engeln-Müllges, Frank Ermschel, Josep Ginestar, Ben Hoezen, Manfred Hürlimann, Michèle Kaus, Doortje Kockelkorn, Henri Maïus, Antionio Máro, Wim Meijs, Renate Müller-Drehsen, Anja Noordeloos, Marianne van Schaijk, Jos Solberg, Monika Jonas-Sunder, Eddie Symkens, Margriet Thissen, Philip Tykoczinski, Herman van Veen, Han Willigers en anderen.

Eind van het jaar eindigt de dependance van de Bonnefanten Kunstuitleen op de locatie in Landgraaf bij Ipomal galerie. Voor het komende jaar zijn wel de volgende tentoonstellingen gepland:

12 januari tot en met 16 februari: Pierre Eijgelshoven, ‘Limburgse Landschappen’; 15 maart tot en met 19 april: Wim Meijs, ‘Nieuw werk’; 25 oktober tot en met 29 november: Nicole Hardy, ‘Heavenly Gardens’. Openingstijden: vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur en na afspraak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen