Bee Gees show Night Fever naar Kerkrade

Print
Bee Gees show Night Fever naar Kerkrade

Nights on Broadway. Afbeelding: Trib Events

Kerkrade / Eygelshoven -

De Bee Gees tribute Night Fever komt voor het eerst naar Kerkrade met ‘Nights on Broadway’. Op zaterdag 14 december is, vanaf 20.00 uur, in de Rodahal een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee muzikanten.

De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa. Met de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’.

De ‘Nights on Broadway’ show is naast Kerkrade ook in Eindhoven, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Enschede, Den Haag en Groningen. Voor meer informatie en tickets: www.bestofthebeegees.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen