Spoedreparatie en vrachtwagen met pech zorgen voor verkeershinder op Limburgse wegen

Print
Spoedreparatie en vrachtwagen met pech zorgen voor verkeershinder op Limburgse wegen

Afbeelding: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/Twitter

Born / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Maastricht / Itteren -

Weggebruikers moesten dinsdagmiddag rekening houden met verkeershinder door een spoedreparatie op de A2 bij Born en een vrachtwagen met pech in de Koning Willem-Alexandertunnel bij Maastricht.

Op de A2 tussen Echt en Born was in zuidelijke richting de rechterrijstrook afgesloten. Dat veroorzaakte een file. Rijkswaterstaat repareerde de geleiderail, die door onbekende reden was beschadigd. Na iets meer dan een half uur was de klus geklaard en werden alle rijstroken weer vrijgegeven voor het verkeer. De file loste vervolgens langzaam op.

Lees verder onder het Twitterbericht.

Vrijwel op hetzelfde moment zorgde een vrachtwagen met pech voor verkeershinder op de parallelrijbaan in de Koning Willem-Alexandertunnel (N2) richting knooppunt Kruisdonk.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen