Meisje (7) op fiets raakt ernstig gewond bij verkeersongeval in Someren

Print
Meisje (7) op fiets raakt ernstig gewond bij verkeersongeval in Someren

Het meisje is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Afbeelding: Bert Jansen/ED

/ Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Een 7-jarig meisje is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Someren.

Dat meldt de politie. Het ongeval vond plaats op de kruising van de Avennelaan met de Doctor Eijnattenlaan. Het slachtoffertje is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter landde langs de A73 bij Venray, zodat de trauma-arts assistentie kon verlenen in de ambulance.

Het meisje fietste samen met twee andere kinderen. Zij raakten niet gewond. De bestuurster van de auto is een 76-jarige vrouw. De politie verhoort haar op het bureau, net als de bijrijder. Verkeersspecialisten doen onderzoek naar hoe het verkeersongeluk kon gebeuren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen