Koffiezaak en kledingwinkel Coasters in Heerlen gaat stoppen

Print
Koffiezaak en kledingwinkel Coasters in Heerlen gaat stoppen

Bij een bezoek aan Heerlen vorig jaar bezocht minister Kajsa Ollongren Coasters. Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

Coasters in het centrum van Heerlen gaat ermee stoppen. De winkel die onder meer een koffiezaak heeft en een eigen kledinglijn verkoopt, houdt op 11 januari de laatste dag.

In Coasters laten uitbaters Erik Jongen en Jeffrey Hanssen allerlei zaken die zij leuk en lekker vinden bij elkaar komen. In de koffiezaak werd geëxperimenteerd met eigen drankjes en de eigen kledinglijn van Coasters sloeg aan. Ook was Coasters een locatie waar bands tijdens de Popronde optraden en werkte het samen met de breakdancers van Heerlen Fucking City.

Toch komt bijna vijf jaar na de oprichting het besluit de winkel te stoppen. Hanssen en Jongen geven aan allebei op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Op 11 januari zal Coasters tijdens een goodbye party de overgebleven kleding met korting verkopen en er nog een feetsje van maken. Tot die tijd is Caosters nog op de normale tijden geopend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen