Anouk stopt met Facebook: ‘Bedankt voor alle liefde en support’

Print
Anouk stopt met Facebook: ‘Bedankt voor alle liefde en support’

Anouk. Afbeelding: RV/AD

Anouk zal in de loop van de week haar account op Facebook verwijderen. Dat laat de zangeres dinsdag aan haar volgers weten.

Volgens Anouk kost het onderhouden van al haar kanalen op sociale media haar te veel tijd, daarom zal ze alleen op Instagram nog van zich laten horen. ‘Jammer, ik ga je missen’, reageren fans. Omdat het account van de Haagse rockchick deze week zal worden verwijderd, maakt ze nog even gebruik van de gelegenheid om al haar fans te bedanken. ‘Voor alle liefde en support die ik de afgelopen jaren gekregen heb’, begint ze haar berichtje.

Anouk stelt dat het onderhouden van alle verschillende kanalen op sociale media haar teveel is geworden. ‘Daarom verwijder ik deze pagina. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe muziek en opkomende concerten, of het leuk vindt om mijn persoonlijke foto’s, filmpjes en berichten te blijven volgen, check dan mijn Instagram-account.’

Fans van de zangeres balen van haar vertrek op het sociale medium. Zo schrijft iemand: ‘Jammer dat je weggaat. Geen Instagram hier, dus tot ziens...’ En een ander: ‘Ik genoot altijd van je nieuwste nummers, vaak bij je thuis opgenomen, zo lekker ongedwongen... kids op de achtergrond... Hou van je stem en je muziek! Heb geen Instagram, dus helaas...’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen