Holiday On Ice komt weer naar Maastricht

Print
Holiday On Ice komt weer naar Maastricht

Afbeelding: Holiday on Ice

Maastricht / Itteren -

Holiday On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. In november en december 2020 is de nieuwe show Supernova - Journey to the stars te zien in Maastricht, Zwolle, Groningen en Amsterdam.

Dat heeft de organisatie dinsdag aangekondigd. De meerjarige Europese tournee ging afgelopen week in Duitsland in première. Het publiek ziet de kunstschaatsers tijdens de show niet alleen op het ijs glijden, maar ook boven de ijsvloer vliegen. „Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden”, zegt producent Peter O’Keeffe.

De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië. De kaartverkoop voor de shows gaat volgende week dinsdag van start.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen