Opsporing Verzocht toont beelden van brutale insluiper in Bunde

Print
Opsporing Verzocht toont beelden van brutale insluiper in Bunde

Beeld van de insluiper. Afbeelding: Opsporing Verzocht

Bunde -

In Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond beelden getoond van de verdachte van een woninginbraak in Bunde. Bij de inbraak op vrijdag 5 juli werden sieraden en geld meegenomen.

De inbreker sloeg die dag tegen vier uur in de middag toe op de Vliegenstraat, terwijl de bewoners nietsvermoedend rond het huis aan het werk waren. Via de binnenplaats wist de man in de woning te komen.

Lees ook: Woninginbraak Bunde in Opsporing Verzocht

De insluiper werd pas opgemerkt toen hij weer naar buiten liep. De 73-jarige bewoner riep hem nog na, maar de man vlucht snel weg in de richting van het Sint Agnesplein. De bewoners alarmeerden meteen de politie.

De inbreker maakte een portemonnee, horloge en twee ringen buit. Een daarvan is een gouden zegelring met de inscriptie ‘LS’, de andere is een gouden trouwring met de inscriptie ‘Han Leo 19.09.1970’.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen