Dode man in vijver Echt: politie zoekt inzittenden zwarte pick-uptruck

Print
Dode man in vijver Echt: politie zoekt inzittenden zwarte pick-uptruck

Afbeelding: Track’88

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Voor het onderzoek naar de dode man in een vijver in Echt, is de politie op zoek naar de inzittenden van een zwarte pick-uptruck.

Dat werd dinsdagavond duidelijk in de uitzending van Opsporing Verzocht. Vrijdag 22 november werd door een passant een overleden man aangetroffen in een visvijver in natuurgebied De Doort in Echt. Het politieonderzoek is nog steeds in volle gang. Onduidelijk is hoe de persoon te water is geraakt en hoelang hij in de vijver heeft gelegen.

De politie heeft inmiddels wel kunnen achterhalen dat het gaat om een 57-jarige man met de Nederlandse nationaliteit. De laatst officieel geregistreerde woonplaats van het slachtoffer was Antwerpen. De politie houdt nog altijd rekening met alle mogelijke scenario’s rondom het overlijden van de man, een misdrijf wordt niet uitgesloten. Er is inmiddels sectie verricht op het lichaam.

Uit een buurtonderzoek bij de vijver waar het lichaam is gevonden blijkt dat getuigen vrijdagmiddag 22 november in de omgeving een zwarte pick-uptruck hebben gezien. Die reed, vermoedelijk tussen 16.30 en 17.00 uur, vanuit Dieteren in de richting van Susteren. De politie wil graag met de inzittenden van de zwarte pick-up in contact komen. Zij hebben mogelijk iets gezien dat voor het onderzoek van belang is.