PvdA Echt-Susteren in actie voor Voedselbank Midden-Limburg

Print
PvdA Echt-Susteren in actie voor Voedselbank Midden-Limburg

Samen voor de Voedselbank. Afbeelding: PvdA Echt-Susteren

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De leden van de PvdA-afdeling Echt-Susteren zamelen deze week op verschillende plaatsen in de gemeente producten in voor de Voedselbank Midden-Limburg.

Sinds dit jaar heeft de Voedselbank ook een uitgiftepunt in Echt-Susteren. De actieteams, duidelijk te herkennen aan de PvdA-kleding, staan niet alleen bij supermarkten maar ook bij particulieren in de kernen zijn inzamelingspunt ingericht. Op de PvdA-website staan de adressen. Gevraagd worden om producten zoals pasta’s, rijst, blikken met groente, vlees of pastasaus, koffie en thee, pakken houdbare zuivel en vruchtendranken, broodbeleg zoals hagelslag, chocoladepasta, pindakaas, jam en stroop. Verder zijn ook bak- en olijfolie van harte welkom. De jaarlijkse actie voor de Voedselbank is dit jaar soberder van opzet omdat omroep L1 het evenement minder prominent ondersteunt.