Ryanne van Dorst op zoek naar mysteries van de Zuid-Limburgse nachten

Print
Ryanne van Dorst op zoek naar mysteries van de Zuid-Limburgse nachten

Afbeelding: BNNVARA

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Gulpen / Ingber -

Voor haar programma Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst deze week in Zuid-Limburg op zoek naar nachtbrakers.

In het BNNVARA-programma onderzoekt de rockzangeres het mysterie van de nacht. Zodra de klok twaalf slaat trekt ze met haar Mustang door de straten van Nederland op zoek naar mensen die nog wakker zijn. Dat leidt tot hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende types.

Van 5 tot en met 8 december vinden de opnames in Zuid-Limburg plaats. Nachtbrakers die het leuk vinden om een nachtelijk bezoekje van Ryanne te ontvangen kunnen zich hier melden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen