Nooit meer krabben? Tisjeboy Jay denkt de ultieme tip voor bevroren ramen te hebben

Print
Nooit meer krabben? Tisjeboy Jay denkt de ultieme tip voor bevroren ramen te hebben

Tisjeboy Jay Afbeelding: Ermindo Armino

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Diep bedroefd was André Rieu na het horen van het nieuws dat zijn oudste fan, zuster Leona uit Maastricht, op 105-jarige leeftijd was overleden. Op Facebook deelde hij beelden van afgelopen juli, toen hij nog op het Vrijthof met haar danste.

De decembermaand is weer aangebroken en BL’ers hebben er zin in! Maurice Wijnen is bijvoorbeeld al helemaal klaar voor de kerst.

De Maastrichtse actrice Hadewych Minis kan ook niet wachten op de gezellige, knusse dagen met familie en vrienden. Maar ze denkt ook aan de miljoenen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn en roept haar volgers op Instagram op om te doneren aan Stichting Vluchteling.

View this post on Instagram

??

A post shared by Hadewych Minis (@hademini) on

Ook Sinterklaas wordt volop gevierd. Realityster Louisa Janssen uit Venlo deelt onderstaand kiekje:

Zanger Bo Saris staat volgende week in zijn hometown Venlo op de planken met een eerbetoon aan Prince. Twee dagen later is er ook een show in Veldhoven. Op Instagram deelt hij alvast een voorproefje:

Vijf minuten eerder opstaan om de autoramen ijsvrij te maken? Tisjeboy Jay niet. Op Facebook deelt de komiek uit Born zijn life-hack:

Het Formule 1-seizoen zit erop, dus heeft Max Verstappen tijd om in andere auto’s te scheuren. Woensdag mocht hij plaatsnemen in de Aston Martin DBX, de nieuwe SUV van het exclusieve automerk.

Actrice Lotte Verbeek uit Venlo is in China voor een filmfestival en weet ook daar alle camera’s op haar gericht:

View this post on Instagram

?? #hainanfilmfestival

A post shared by L O T T E V E R B E E K (@lotteverbeek) on

Chantal Janzen uit Tegelen heeft ‘geweldig nieuws’ te melden. Ze gaat het Eurovisie Songfestival 2020 presenteren met Jan Smit en Edsilia Rombley.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →