Lekkage gedicht in leiding Chemelot, Kerenshofweg weer open

Print
Lekkage gedicht in leiding Chemelot, Kerenshofweg weer open

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Beek / Spaubeek -

Op het Chemelot-terrein was donderdagochtend een lekkage ontstaan in een leiding over de Kerenshofweg, langs het chemiecomplex.

Het lek betrof volgens Chemelot water met olie. Een onderhoudsteam van Chemelot heeft het lek gedicht. De leiding kan daardoor weer in bedrijf worden genomen. Er bestaat volgens de brandweer geen gevaar voor de omgeving.

De politie had de Kerenshofweg tussen Geleen en Stein in beide richtingen uit voorzorg afgesloten, omdat er sprake kon zijn van slipgevaar. De weg is inmiddels weer vrijgegeven voor het verkeer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen